Om oss

Nordic Beats er en av Norges ledende arrangører som har arrangert konserter og festivaler i inn- og utland de siste 15 årene. Selskapet eies av Chris Collings og Thomas Borgvang som står bak blant annet We Love konseptene som har blitt gjennomført i 14 land siden starten i 2011.

 

Vi har gjort store show på arenaer som Wembley Arena i London, The Dome of Paris, Globen i Stokcholm, og vår «hjemmebane» Telenor Arena med 15 show de siste årene. Vi driver også festival konseptet Legends Live som har vært gjennomført i flere norske byer, sommerfestivalen Elvebris i Elverum og NRK/KORK-samarbeidet Live i Marka på Frognerseteren Amfi. Live i Marka produseres også for TV av NRK.

 

I 2011 organiserte vi den historiske roseseremonien på Rådhusplassen i Oslo etter 22. juli-terroren som rammet landet vårt. Samme år ga vi også ut CD-platen «Mitt Lille Land» som ble den siste store CD-suksessen i Norge som samlet inn over 6 millioner kroner til Amnesty International, Norsk Folkehjelp og Utøyafondet.

Vi samarbeider tett med flere av landets ledende aktører som Bergen Live, Trondheim Stage og Stavanger Artistbyrå.

I tillegg sitter vi på en stor katalog med artister som vi representerer i Norge.

 

We Love The 90s & 2000s ønsker å bidra så godt vi kan for miljøet, og har blant annet pantegebyr på glass, samt at vi gjenbruker så mye som mulig av vårt brandingmateriale. Vi jobber hele tiden med å finne nye områder vi kan bidra på.

 

Vi i We Love The 90s & 2000s jobber kontinuerlig for likestilling, vi ønsker å fremme mangfold og forhindre noen form for diskriminering. Vi skal være en fest for alle, der alle skal kunne føle seg velkommen!